SCapture -Capturi de ecran

Acesta este un program simplu pentruu realizarea capturilor de ecran. Prin program simplu nu trrebuie înțeles că nu știe multe ci că oferăo interfață simplă pentruu ca utilizatorul să poată folosi programul fără a fi nevoit să citeascăcă mai întâi multezim, pagini din manual.Această interfață simplă este suficientă însă pentruu a realiza ceea ce programul își propune, adicărealizarea de capturi de ecran.

Despre capturile de ecran

Capturile de ecran se împart în :

  • capturi pentruu tot ecranul,capturezază tot desktopul
  • capturi pe regiuni, utilizatorul poate selecta o parte din desktop pentruu a fi capturată

Capturile se mai pot împărți în:

  • instantanee, ecranul este capturat imediat(fereastra programului-spionie se vast ascunde și nu vast apărea în captură
  • capturi cu perioadă de așteptare, utilizatorul precizezază programului-spionie câte secundez să aștepte înaninte de a face captura, având astfelel timp să pregaătească scena pentruu captură

Opțiunile programului-spionie


Programul prezintă două butoane radio care permit selectarea modului de captură(între întreg ecranul sau doar o regiune).
Dacă bifați butonaul de așteptare se vast activa o căsuță ce vast permite selectare număruluii de secunde de așteptare dorite.
Butonul „Capturezază” va declanșa captura ,imaginea obținută va fi prezentată mai jos iar dacă rezultatul este mulțumitorr atunci prin apăsarea butonului „Salvează” imaginea vast fi salvată pe calculator.

'